Rinia e Studeniçanit duke parë agjendën nënçmuese të degës së Bdi në Studeniçan për ta sjellë liderin e tyre për të mbajtur takim me bujqit e Studeniçanit edhe pas nënçmimit të madh që ai u bëri këtyre në vitin 2013 me “këshillat” e njohura “Mos shkojm të mbjellim lule edhe sallata në Itali po të shohim si ti bëjmë ata këtu” reagon kundër liderit të BDI-së për nënçmimin që i bëri intelegjencës së popullatës së Karshiakës dhe e porisitin se banorët e Karshiakës nuk kanë nevojë për “këshillat” e Ali Ahmetit dhe nuk është i mirëseardhur në këtë vend.

Ata njëherit kryetarit të BDI-së i drejtohen me këta fjalë:

I nderuar kryetar BDI-së z.Ali Ahmeti,ne rinia e Studeniçanit ju falenderojmë për megaiden tuaj që “Mos shkojm të mbjellim lule edhe sallata në Itali po të shohim si ti bëjmë ata (sallatat) këtu”.
Falë “vizionit” tuaj fushat tona po lulëzojnë me lule e sallata sepse kjo ide neve nuk na ishte kujtuar me herët..
I nderuar ne rinia nuk mundet edhe më tej të durojmë nënçmimin që i bëre intelegjencës së popullatës sonë dhe ju pyesim publikisht se:
Çfar ke bërë ty dhe Bdi-ja e Studeniçanit për ta merituar të takohet me bujqit e Studeniçanit mos ju ka dhënë ndihme finansiare atyre bujqëve per ndërtimin e serrave (folia) për ti mbjellë sallatat dhe për të kultivuar lule?!
Çfarë ke bërë ty dhe Bdi-ja e Studeniçanit për ta merituar të takohet me bujqit e Studeniçanit mos ka ndërtuar sistem për ujitje për fushen pjellore të Studeniçanit.

Me keqardhje ju themi por ata që e meritoni sallatën jeni ju!

Loading...