Derisa Bujar Osmani ben filma promocioni (parijako-personal) me hartat ne dore dhe luan rolin e projektanit per projekte (ne Maqedonine perendimore) qe perseriten cdo vit ne buxhet dhe pastaj me rebalans te buxhetit hiqen te tjeret po ndertojne dhe realizojne.

T’ja kujtoj Bujar Osmanit qe “nga e thena ne te bere ka nje mal te tere”. Ama kujt te ja thuash! VISAR ADEMI

 

Loading...