Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Serbisë, Veljko Odaloviq ka deklaruar se rhemelimi i Ushtrisë së Kosovës është një kërcënim serioz për paqen dhe sigurinë.Sipas tij, çdo gjë që po bën Prishtina çon në një destabilizim të situatës në rajon.“Kjo është një paketë masash për të cilat po punojnë, ushtria është vetëm veprimi i fundit, është një kërcënim serioz për paqen dhe sigurinë”, tha ai për TV Prva.

Loading...