Kuriozitete

Oficerët e policisë e thyejn dritaren për të shpëtuar foshnjën që ishte brenda (Foto/Video)

Ky është një moment mjaft tronditës, pasiqë policët janë të detyruar të thyejn dritaret e makinës për të shpëtuar një fëmijë.Foshnja ishte lën vetëm në veturën për më shumë se 40 minuta nga prindërit e saj në Dongguan të Kinës, ndërsa çifti kishte shkuar në treg.

Sipas njoftimeve, kalimtarët e panë fëmijën pasi u zgjua dhe filloi të qante për prindërit e saj.

Më pas aty u afruan aty dhe për të nxjerrë fëmijën u detyruan të thyenin dritaren e makinës për t’a marrë fëmijën.

407CEAB700000578-4518114-Many_people_on_Chinese_social_media_have_criticised_the_parents_-a-26_1495102629730-600x337

407CEACC00000578-4518114-Police_officers_kicked_through_the_window_of_the_vehicle_to_save-a-23_1495102600627-600x338

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top