Janë publikuar momentet e para të arrestimit të Violeta Donaj, gruas që vrau bashkëshortin e saj në mes të tregut të Milotit gjatë ditës së sotme. Ajo shihet teksa qan dhe shfaq pendesë, ndërsa nga krahu e mban tjetër grua. Policët të veshur civil e vendosin në makinë, pa ia vendosur fillimisht prangat.

Gruaja vetëm qan dhe mbyturazi shprehet: “Oj nan ça kam ba”. Shtetasja Violeta Donaj mëngjesin e sotëm qëlloi disa herë me pistoletë të shoqin, 42-vjeçarin Kujtim Donaj, duke e lënë atë të vdekur, në ambientet e tregut, teksa punonin bashkë.