Një operacion i rrallë, madje i pari në Kosovë, është realizuar nga disa doktorë.
Ky operacion ka të bëjë me heqjen e plumbit nga kraharori, plumb i cili gjendej afër zemrës së një 20 vjeçari.

Doktor Salih Krasniqi, përmes një postimi në facebook i ka treguar edhe fotografitë se si është realizuar operacioni.

Por ky operacion, është bërë pa u prerë fare kraharori dhe ka zgjatur vetëm 19 minuta.

Shkrimi i plotë i doktorit në Facebook:

OPERACION I RRALLË DHE PËR HERË TË PARË NË kOSOVË. Heja e predhes (plumbit nga krahrori i majt afer zemres me metoden VATS (pa hapje te krahrorit) te nje djal 20 vjeçar. Operimi ka zgjatur 19 minuta. Ekipa operatore: Dr.Salih Krasniqi , dr. Saud Maliqi, dr. Fitim Selimi . Dr. Shqiptar Demaqi dhe dr.Arsim Latifaj

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/operacion-i-rralle-ne-kosove-20-vjecarit-i-hiqet-plumbi-pa-i-prere-kraharorin-kujdes-pamjet-483974/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyrightNjë operacion i rrallë, madje i pari në Kosovë, është realizuar nga disa doktorë.
Ky operacion ka të bëjë me heqjen e plumbit nga kraharori, plumb i cili gjendej afër zemrës së një 20 vjeçari.

Doktor Salih Krasniqi, përmes një postimi në facebook i ka treguar edhe fotografitë se si është realizuar operacioni.

Por ky operacion, është bërë pa u prerë fare kraharori dhe ka zgjatur vetëm 19 minuta.

OPERACION I RRALLË DHE PËR HERË TË PARË NË kOSOVË. Heja e predhes (plumbit nga krahrori i majt afer zemres me metoden VATS (pa hapje te krahrorit) te nje djal 20 vjeçar. Operimi ka zgjatur 19 minuta. Ekipa operatore: Dr.Salih Krasniqi , dr. Saud Maliqi, dr. Fitim Selimi . Dr. Shqiptar Demaqi dhe dr.Arsim Latifaj

Loading...