Maqedoni

Osmani i LSDM-së: Dita e votimit duhet të jetë ditë feste

osmani 111

 

Hyrja e gjakut te ri në politike, thyerja e tabuve të deritanishme, përfshirja e shqiptarëve në LSDM, pluralizmi i partive politike, ndryshimi i retorikës nga ai nacionalist në debate për programe dhe platforma që e sollëm ne gjenerata e re, nuk solli asgjë të keqe. Përkundrazi kjo fushatë ishte më e qetë, më e rregullt, më evropiane dhe më demokratike. Uroj kështu të vazhdojë edhe në dy ditët e ngelura të fushatës dhe ditën e votimit të kemi një ditë feste ku në fund do të fitojnë më të mirët, do të fitojë populli, do të fitojnë komunat tona. Urime dhe suksese të gjithëve. /Hadi Osmani

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top