Zëvendëskryeministri për eurointegrime, Bujar Osmani përmes një postimi në facebook ka shkruar
lidhur me përfundimin e vizitës së kancelares gjermane Angel Merkel. Ai përmes postimit i ka
shprehur lamtumirën dhe faleminderimin kancelares Merkel.(INA)

Loading...