Maqedoni

Osmani optimist se gjashtë muaj pas rënies së qeverisë VMRO-BDI do të marim rekomandim pa kusht nga BE-ja

osmani

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë për eurointegrime, Bujar Osmani tha se Komisioni Evropian i ka vendosur dy kushte Maqedonisë për të filluar me futjen e Maqedonisë në BE. Osmani tha se kanë pasur mbledhje tematike të Qeverisë për të rishikuar planin e euro-integrimeve. Kushtin e parë Osmani tha se e kemi plotësuar me zgjedhjet fer dhe demokratike që u pasua me Qeveri të re. Osmani tha se është  shumë optimist që në gjashtë muajt e ardhshëm Maqedonia do të arrin të heq rekomandimin me kusht.

To Top