3 C
Skopje
Monday, February 18, 2019
Home Lajme Padi penale kundër një shkupjani për komente të pahijshme në “Facebook” kundër...

Padi penale kundër një shkupjani për komente të pahijshme në “Facebook” kundër Ambasadës së SHBA-së

Ashtu siç njoftoi MPB, i paraqituri në periudhën prej 14 deri më 16 prill të vitit 2016, nga profili i tij në “Facebook” në disa raste në faqen zyrtare të profilit të “Facebook-ut” të Ambasadës së SHBA-së në Maqedoni ka publikuar komente me përmbajtje të pahijshme dhe ka dërguar kërcënime indirekte deri te përfaqësuesi diplomatik i SHBA-së në Maqedoni dhe drejt familjes së tij.

Loading...