Ministria e Mbrojtjes franceze ka konfirmuar se Franca ka sulmuar një nga bazat më të mëdha të ISIS’it në Siri.

Këto janë edhe pamjet nga sulmet franceze ndaj grupit terrorist, ISIS.

Sulmi është kryer na Raqqa, që është një nga bazat më të mëdha të ISIS’it në Siri dhe ai është kryer 48 orë pas masakrës së grupit terrorist në Paris.

Sipas informacioneve nga Ministria e Mbrojtjes franceze, që i transmetojnë mediat ndërkombëtare, me këtë rast është shkatërruar një kamp trajnimi i ISIS’it.