Jemi në muajin e Ramazanit dhe myslimanët kudo në botë agjërojnë.

Agjërimi është praktikim individual i secilit mysliman dhe adhurim individual i Zotit, por kështu nuk ndodh gjithmonë, transmeton lajmi.net

Në vendet e Lindjes ku praktikimi fetar është masiv dhe myslimanët janë shpesh fundamentalistë dhe të dhunshëm madje edhe në muajin e Ramazanit që quhet muaji i mëshirës.

Ata kanë rrahur një grua e cila ishte duke shetitur me një burrë gjatë ditës duke pretenduar se ajo kishte kryer marrëdhënie seksuale me të. Rrahja e saj ishte brutale dhe mjekët kanë konstatuar lëndime të rënda në trupin e saj./Lajmi.net/

VIDEON mund ta shihni duke klikuar KËTU

Loading...