Mediat ruse kanë publikuar videot e para të marra në shtëpinë e dy personave të dyshuar si të përfshirë në kanibalizëm. Megjithëse ende nuk është provuar nga hetuesit, çifti dyshohet se kanë ngrënë 30 persona.

Videoja nga dhoma ku jetonin “kanibalët” tregon gjendjen tejet të papërshtatshme, me sende të shpërndara nëpër dysheme dhe foto përreth. Njëri prej tyre jep një pamje të asaj që duket si një kokë njerëzore në një pjatë.

 

Një fotografi e marrë gjatë kontrollit në apartamentin e të dyshuarve tregon një hetues që mban dorashka gome dhe mban një kavanoz qelqi, përmbajtja e të cilit nuk është e qartë.

Raportet më të hershme të medias thanë se çifti ishte duke copëtuar mishin e njeriut, duke e përgatitur dhe duke e klasifikuar atë në kanaçe për konsum të mëtejshëm.

Çifti Krasnodar është marrë në paraburgim, ndërsa është duke u zhvilluar hetimi për vrasjen e një gruaje.

Çifti thuhet se ka takuar gruan duke pirë alkool së bashku gjatë muajit shtator, dhe më pas e kanë vrarë atë duke marrë pjesë nga trupi i saj.

 

Loading...