Në Torino të Italisë mbahet Panairi i artit, ku marrin pjesë edhe 11 pjesëmarrës nga Maqedonia, në edicionin e 12-të të Partissima.

Aktiviteti mbahet nga dita e sotme e deri më 6 nëntor. Veprat e pjesëmarrësve nga Maqedonia u kuruan dhe përzgjodhën nga juria treanëtarëshe e partissima Shkup, e përëbërë nga Safet Ahmeti, Ivan Bllazhev dhe martin Gulleski.

Vitin e kaluar, në Partissima Torino morën pjesë 427 pjesëmarrës të pavarur.

Loading...