Tashmë ish-kryetari i Gjykatës Themelore Shkup 1- Shkup, edhe pse është në pushim vjetor, sot ai u shfaq në gjykatë, ku mori disa dokumenteve, raporton Makfaks, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas rrëfimeve të të punësuarve, Vlladimir Pançevski silleshte sikur ende është kryetar i gjykatës, edhe pse mandati i tij përfundoi të dielën, dhe prej dje kryetare është gjykatësja Tatjana Mihajllova.

Nuk dihet se çfarë dokumente ka kërkuar Pançevski, ku prej dje është në pushim prej 3 javësh.