Former AC Milan and Roma defender Christian Panucci speaks at a news conference in Tirana, Albania, Wednesday, July 19, 2017. Panucci was announced as the new head of the national soccer team (AP Photo/Hektor Pustina)

Trajneri i kombëtares shqiptare, Kristian Panucci, në konferencën e sotme për shtyp foli edhe për grumbullimin e Naser Alijit edhe pse pa ekip.

“Me të gjithë menaxherët e futbollit që janë në botë, më duket e çuditshme që Aliji s’ka ekip. Duke qenë se besoj te ai, e mora në Turqi, por nëse s’ka skuadër as në mars, do vijë edhe në mars. Doja t’i jepja një mundësi dhe t’i tregoja disa gjëra se si punohej”, tha Panuci, trajneri i Kuqezinjve.

Loading...