30 ditë paraburgim i është caktuar personit nga Kavadari për përdhunim ndaj vajzës së tij.

41 vjeçari M.A. nga Kavdari i cili dyshohet nga MPB për vepër penal ngacmim seksual. Ai, thonë nga policia, më 29 e muajit të kaluar, në mes orës 19 dhe 21 në shtëpinë e tyre, ka kërcënuar vajzën e tij 12 vjeçare, kurse pastaj e ka përdhunuar.

Loading...