Kuvendi i Përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim edhe për Referndumin kanë miratuar PLATFORMË POLTIKE pro Natos dhe Be-së ! Kjo është PARADOKSALE.

Referendumi (et) edhe përkundër farsave ata u përkasin qytetarëve për tu deklaruar në te. Ndërsa partitë politike ashtu si edhe shumë sektorë tjerë janë hallka të rëndësishme për suksein e një referendumi POR JO EDHE TENTIMIN PERFID PËR PËRVETËSIMIN e mbajtjes dhe eventualisht të suksesit të Refendumit. Partitë për një çështje të tillë sjellin DEKLARATË POLITIKE e jo platformë poltike duke e keqpërdorëReferendumin për të promovuar në edhe ,,të arriturat,, e partisë bile edhe në infrastrukturë.

Pra thjeshtë dhe shkurt, partitë duhet të sqarojnë benefitet nga susksei i referendumit dhe pasojat nga dështimi i saj ,si dhe gjithmon duke ftuar për tu deklaruar ,,PËR,, .

Nëse Bdi e ka ndërmend të shes propagandë edhe për ,,të arrituar ,, e partis., atëherë ajo fillimisht duhet të sqarojë se PSE mbeti e shurdhur, memece dhe e shantazhuar për procesin e Eurointegrimit plot NJË DEKADË në ortaki politike me Nikolla Gruevskin dhe Sasho Mijallkovin ?!

( q.aliu )

Loading...