Pas një kohe, janë paraqitur pranë njëri tjetrit kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti dhe deputeti Branko Manojlovski, i njohur si Xha Branko, përkrahës i shquar i të drejtave të komunitetit LGBTI.

Ata kanë marrë pjesë bashkë në promovimin e librit të profesorit dhe ish ambasadori, Branisllav Sinadinovski, që është mbajtur në Shkup.

Loading...