Dëshmitarë që gjenden në Bataclan dhe në Paris kanë rrëfyer me lot se terroristët thërrisnin “Allah u Akbar”, “Allah është i madh.

Ndërkohë militantët e Shtetit Islamik menjëherë kanë krijuar në Twitter një hashtag në gjuhën arabe “Parisi në flakë”

Njësia e antiterrorit ka nisur hetimet

Pak orë pas atentatit ka ardhur dhe reagimi i Shtetit Islamik

“Nuk do ta harrojnë këtë ditë si amerikanët nuk harrojnë 11 shtatorin.  Franca cdo ditë dërgon avionët e saj në Siri duke bombarduar fëmijë e të moshuar, sot po pi nga e njëjta gotë”, shkruan repubblica.it

Loading...