Aktori i njohur Jackie Chan ka marrë çmimin e veçantë Oscar për kontributin e tij në film.

Ky çmim për 62-vjeçarin vjen pas më shumë se 56 vjetëve të kaluara në industrinë e filmit dhe më shumë se 200 filma.

Aktori mori çmimin në një ceremoni të mbajtur të shtunën.

Ai u prezantua nga kolegu i tij në “Rush Hour” Chris Tucker.

Loading...