Mjekët ndihet të shqetësuar për ta bërë punën e tyre dhe konsiderojnë se kjo është pasojë e kampanjës negative që bëhet ndaj tyre nga ana e qeverisë.

Mjekët nga klinika e kirurgjisë pas dite do të mblidhen në amfiteatër apo tek kisha në oborrin e klinikës për të shprehur revoltën e tyre ndaj ngjarjeve të sotme ku një person ka gjuajtur një mjek në klinikën “Nëna Terezë” në Shkup, pasi nëna e tij vdiq gjatë operacionit pas një diagnoze të rëndë që kishte.

Mjekët ndihet të shqetësuar për ta bërë punën e tyre dhe konsiderojnë se kjo është pasojë e kampanjës negative që bëhet ndaj tyre nga ana e qeverisë.

Mjekët i kanë ndaluar operacionet dhe kontrollet dhe do të ndalojnë që të pranojnë pacient në operim.

Loading...