Mjafton të bie pak shi që pjesa më e bukur dhe më e vjetër e Shkupit, Çarshia e vjetër të shëndrohet në një lagje të shëmtuar. Për shkak të moskujdesjes nga autoritet përkatëse, gropat të krijuara në kalldërmën e Çarshisë shëndrohen në puse, duke bërë të vështirë kalimin e qytetarëve në këtë pjesë.

Kamera e Lajm TV,ka regjistruar disa pamje se si dukej Çarshia pas rreshjeve të ditës së sotme.

Qytetarët dhe esnafët e Çarshisë janë të pa kënaqur nga kjo gjendje e mjerrueshme, por revoltën nuk guxojnë ta shprehin para kamerave nga frika se mund të kenë edhe pasoja.

Loading...