LifeStyle

Patriarkalizmi i vitit 2017 në Shqipëri / FOTO-LAJM

Një grua e lidhur në kurriz me katër thasë shtroje për bagëtinë, udhëhiqet nga bashkëshorti i saj teksa kthehen për në shtëpi në zonën e Dajtit, 7 kilometra nga qendra e Tiranës.

Cilësuar si një skenat më të zakonshme të pabarazisë gjinore në zonat periferike, pamje të tilla vazhdojnë të ilustrojnë punën e papaguar dhe mjaft të lodhshme  të grave në Shqipëri.

1-10-1000x621

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top