Partia për emancipim të tërësishëm të romëve e Samka Ibraimovski kërkoi që Prokuroria Publike të merret me pronën e arritur të liderëve të partive të romëve që janë në pushtet dhe të vërtetohet se prej ku i kanë marr paratë për të ndërtuar, shitore, hotele e villa, transmeton Info.Gjithcka .

“Njëri ndërton villë, tjetri ndërton shitore dhe shet tokë shtetërore, i treti po blen hotele. Gjithçka që keni marr në mënyrë ilegale do t`ia ktheni romëve të varfër”, thuan nga PCER.

Loading...