Nën moton “Një hap para”, Partia Demokratike Shqiptare (PDSH), nesër në Pallatin e Kulturës në Tetovë mbanë Kongresin e VII.

Delegatëve të Kongresit, anëtarëve dhe simpatizantëve partiak, janë të ftuar edhe përfaqësues të partive politike në vend, Kosovë dhe Shqipëri.

Kongresit i ka parparirë edhe procesi i organizit të nëndegëve dhe degëve të PDSH-së nga Kumanova deri në Strugë.

Loading...