Deputetet e PDSH-se Orhan Ibrahimi dhe Bekim Fazliu, kane viztuar Çarshinë e Vjeter ne Shkup, me c’rast me aktivistete dhe anetaret e partise, kane shfrytezuar rastin per te pire edhe nga nje kafe, njofton gazeta “Lajm”. Ata kesaj radhe nuk kane biseduar per aktivitete pertiake, por thjeshte ka qene nje xhiro rasti bashke me aktivistet./Lajm

13281730_1166834786700129_1211335901_n

Loading...