Partia Demokratike Shqiptare në kogresin e fundit ka përgatitur një spot ku përshkruhet rrugëtimi i saj në skenën politike në Maqedoni, njofton agjencia e lajmeve INA.

Në video shfaqet fjalimi i ish-liderin dhe intelektualit Arbën Xhaferi kur thotë se, PDSH-ja do të vazhdojë ta kultivoj pa ndalur atë rrugë që e ka pasur, atë rrugë që i mbron interesat e shqiptarëve.

Më pas shfaqen shumë aktivitete të liderit të saj aktual Menduh Thaci. Në video shfaqet roli i PDSH-së gjatë të gjitha zhvillimeve politike në Maqedoni duke filluar nga viti 1993.