Ndodh tani në Çair. Një hap para PËR në NATO DHE BE

Fotografia e Bekim Fazliu
Fotografia e Bekim Fazliu
Fotografia e Bekim Fazliu
Fotografia e Bekim Fazliu
Fotografia e Bekim Fazliu
Loading...