Kronikë

Pedofili maqedonas 59-vjeçar ka përdhunuar vajzën 6-vjeçe

Dje në stacionin policor në Sveti Nikole nga ana e prindërve është lajmëruar se ndaj vajzës së tyre 6-vjeçare nga një fshat i Sveti Nikoles është kryer përdhunim gjatë muajit tetor.

Përderisa vajza ka qenë në oborrin e shtëpisë së vet, ka kaluar M.P.( 59) nga fshati i njëjtë i cili e ka thirrur me vete për t`ia dhënë llambën e baterisë dhe radion për të luajtur. Pasi që kanë qenë fqinj vajza ka shkuar dhe është ulur në njërin prej krevateve që ka qenë afër shtëpisë së saj.

Menjëherë M.P. ka nisur që të kryejë veprime përdhunimi, pas çka vajza është frikësuar dhe ka ikur në shtëpi. Nga ana e zyrtarëve policor, M.P. është arrestuar në stacionin policor në Sveti Nikole dhe pas dokumentimit të tërësishëm të rastit kundër të njëjtit do të ngritet padi adekuate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top