Çfarë mund të jetë më patriotike për amerikanët sesa të qesin diku një flamur të Shteteve të Bashkuara, ose të lëshojnë fishekzjarrë më 4 Korrik? Të veshin bikini me ngjyrat e flamurit – kuq, bardh dhe kaltër – ndoshta.

Femrat më të bukura të Amerikës, nga Kate Upton deri te Lindsey Pelas, të gjitha e kanë demonstruar patriotizmin e tyre, duke veshur tesha me yje dhe me vija. Bile, edhe femra nga vendet e tjera të botës, që sot jetojnë e punojnë në Amerikë, kanë treguar se sa shumë e duan atë. /Express/

Loading...