Rasti me armën e ish drejtorit të DSK-së, Sasho Mijallkov do të përfundojë me gjoba për rojet e sigurisë në sallën VIP të aeroportit dhe disa krerë të kompanisë turke TAV, e cila operon me aeroportin.

Gjoba e paraparë sipas Ligjit të Aviacionit është më shumë se 30.000 denarë, transmeton TetovaSot.

Në krye të rastit ishte Agjencia civile e aviacionit, ku informojnë se me të holla do të dënohet edhe kompnia TAV.

Sasho Mijalkov më 15 tetor, u arrestua në aeroportin e Beogradit, sepse në çantën e tij ishte gjetur një pistoletë me municion

Loading...