Opinione

Për Platformë të përbashkët politike duhet burra, jo burreca!

sulejman-mehazi-250x305

Shkruan Sulejman Mehazi

-Duhet parti që do punonte për interesat e popullit, jo për interesat e gërklaneve të tyre;
-Burra të moralshëm e më të fortë se paratë dhe pasuria;
-Burra që për kërkesat e tyre popullore bëhen dinjitoz e s’luajnë prej fjalës së dhënë, kurse ndaj kundërshtarëve të tyre politikë të ashpër e të pamposhtur;
-Burra që pozitat e larta shtetërore t’i kuptojnë si përgjegjësi, e jo privilegje e lezete;
-Burra që për drejtësi e barabarësi të lëvdohen e krenohen, e jo të turpëruar, gënjeshtarë e tinëzarë
-Burra të ditur e të mençur, e jo tē paditur, të paedukuar, e të paemancipuar;
-Burra që s’kanë hatër korruptive partiake, po vlera individuale e shtetërore;
-Burra me karrierë të dyfishtë, familjare, fqinjësore, rrethin ku jetojnë, e pastaj profesionale, shoqërore e politike.
-Burra që më shumë t’i duan bashkëshortet e veta sesa gratë e huaja;
-Burra që më shumë t’i duan punët e qeverisë, sesa femrat, orospitë dhe rakitë.

To Top