Kronikë

Për shkak të kërcënimeve në Kumanovë, Selami Ameti detyrohet të strehohet në shtetet e BE-së

selami ameti

 

Selami Ameti, banor i Lagjes së Trimave në Kumanovë, pas ngjarjeve të vitit 2015 është strehuar në shtetet e BE-së. Shkak për këtë kanë qenë kërcënimet se e ka tradhtuar Grupin e armatosur.

Ai me familjen nuk guxon të kthehet në Kumanovë, për shkak se nuk beson që policia mund t’i garantojë siguri.

Babai dhe nëna e tij kanë deklaruar edhe para noterit, se djali i tyre kërcënohet për shkak se gjoja ka bashkëpunuar me shërbimet e shtetit në rastin e Kumanovës.

deklarata

 

To Top