Përbindëshi 20 metra i gjatë me 10 rrota, super makina që përballon gjithçka. Kjo makinë është një përbindësh i vërtetë. Është plot 20 metra e gjate.

Ka 5 goma për secilin krah dhe 4 të tjera i ka rezervë. E përshtatshme për çdo lloj terreni dhe nuk ka asgjë që mund ta ndalojë. Nuk dihet ende kush e ka prodhuar. Me siguri është e vetmja në llojin e vetë.

Loading...