Opozita është duke tentuar të hyjë prapë në hollin e Kuvendit të Kosovës dhe gjatë hyrjes kishte një përplasje në mes deputetit të VV-s, Sali Salihu dhe sigurimit.

Në hollin e kuvendit është gjendje e tensionuar dhe qëndrimi i gazetarëve është thuajse i pamundur.