Nisma qytetare ”5 në 12” do të vendosë tendat te parku ”Gruaja luftarake” përballë Kuvendit të Maqedonisë. Personat me nevoja të veçanta, prindërit e tyre dhe miqtë, do të tentojnë që në këtë mënyrë të ndikojnë në opinion dhe në funksionarët shtetëror që të ndërmarrin masa për t’ua lehtësuar jetën këtyre personave.

Suzana Stojanovska nga Shoqata e Personave me Sindromën Doën ”Trisomia 21” u bën thirrje përgjegjësve në Kuvend dhe atyre të Qeverisë së re, që të japin mbështetjen e tyre për barazimin e të drejtave të personave me nevoja të veçanta.

Aktiviteti i tyre do të realizohet në këto dy ditët në vijim./

Loading...