Njerëzit që kanë dalur në kabinë për të parë vrasësit e fëmijëve të tyre, derisa ata kriminelë iu kanë buzëqeshur ose janë treguar armiqësorë, s’kanë arritur të përmbahen.

Ata u janë hedhur kriminelëve duke humbur toruan, për t’u përjashtuar më pas nga salla gjyqësore, transmeton lajmi.net.

Por ka edhe të atillë të cilët s’kanë mundur ta përballojnë të vërtetën e treguar nga rrëfimi i atyre kriminelëve, duke qarë dhe e bërë të pamundur vazhdimin e seancës gjyqësore.

Loading...