Ata nuk janë frikësuar aspak me ardhjen e një vizitori të ri, e të frikshëm.Përkundrazi, e kanë mirëpritur peshkaqenin, duke e gjiruar të gjithë me telefonat e tyre dhe duke e ndjekur atë të mahnitur.

Peshkaqeni kthehej sa në njërën anë në tjetrën nga njerëzit dhe më pas u kthye drejt shtëpisë së tij, larg njerëzve.  Kjo ndodhi është e pazakontë dhe ka qenë në bregdetin Melburn Brigton.