Një autor i panjohur dje ka kryer vjedhje të rëndë në një shtëpi në fshatin Bukovë të Manastirit.

Në shtëpinë, pronë e V.P. (59) ka hyrë përmes dritares me ç’rast ka marrë 33.500 euro, 3.000 dollarë, 6.500 denarë dhe stoli ari duke marrë dobi pronësore prej 2.350.000 denarë.

Janë duke u marrë masa për pastrimin e plotë të rastit.