Margaret Thome Bekema

Margaret Thome Bekema e kishte lënë shkollën që të kujdesej për nënën e saj të sëmurë.
Megjithatë, plaka 97 vjeçare nuk u dorëzuar asnjëherë, dhe të ënjtën e kësaj jave ajo mori diplomën e shkollës së mesme, shkruan time.com.
Pra, zonja Bekmen është vonuar për rreth 79 vite që të përfundoj shkollën e mesme.
Në vitin 1936 mamaja e saj ishte diagnostifikuar me kancer dhe ajo e la shkollën që t’i qëndroj asaj afër. Atë kohë ajo ishte nxënëse e shkollës së mesme katolike në Grand Rapids.
Gjatë verës së kaluar familja e saj e kontaktoi shkollën dhe i treguan historinë e saj. Më pas shkolla vendosi që t’i jep asaj diplomë nderi.

Loading...