Plas gallata: Isa dhe Hashimi këndojnë “Ko to kazhe, ko to llazhe”

Shqiptarët në forma të ndryshme po shprehin revoltën ndaj asaj se si po sillet qeveria kosovare ndaj opozitës. Në shënjestër të kritikave gjenden Isa Mustafa dhe Hashim Thaçi.

Loading...