Marrëdhëniet midis vjehrrave dhe nuseve jo gjithmonë shkojnë ashtu siç duhet. Por një video e postuar tregon se një nusja është zënë keq me mamanë e burrit. Pamjet tregojnë se ato zihen sikur të jenë në një arenë boksi. Nusja e ka kapur prej flokësh dhe e ka goditur me shuplaka. Edhe vjehrra nuk ka qëndruar mbrapa sepse edhe ajo i është kthyer me sa fuqi ka pasur.

Loading...