Një baba mori një “surprizë” të pakëndshme nga fëmija e tij teksa po luante me të duke e vështruar me adhurim.

AJ Rayment nga Ontario i Kanadasë është befasuar nga Nicolas i vogël, i cili i volli në fytyrë.

Teksa ishte shumë afër, fytyra tij u mbulua nga të vjella dhe ai u largua me shpejtësi.

“Ishte e papritshme dhe nga habia e lëshova telefonin, por më pas nuk mund të ndaloja së qeshuri”, ka thënë nëna e fëmijës, që e filmonte ngjarjen.

 

Loading...