Ish zv/kryeministri Imer Selmani ka thënë në emisionin Click plus në TV21 se kemi ardhë në një situatë më të rëndë se shtetet më dobëta për nga demokracia bile edhe afrikane pasi pengohet transferi i pushtetit duke tentuar të zgjasë sa më shumë kjo krizë, pra institucionale.

“Qëllimi dhe tendenca është shumë i keq…”, ka thënë ish lideri i DR-së, Selmani.

Loading...