Një polic i cili ishte në detyrë të sigurimit në festivalin rrugor në Nothing Hill në Londër, nuk mundi t’i rezistojë muzikës dhe atmosferës, dhe filloi të kërcejë para qytetarëve të mbledhur aty

Publiku e ka përshëndetur me duartrokitje performancën e tij, derisa ai nuk fsheh entuziazmin kur D.J. në shaka bërtiti: “Thirreni policinë!”/gazetametro.net.

Shikoni videon:

Loading...