22222

Polici shqiptar Isamedin Osmani është vrarë në konfliktin e Kumanovës për shkak se ka refuzuar të arrestojë komandant Sokolin dhe pjesëtarët tjerë të grupit të Kumanovës. Me këtë pohim është paraqitur në facebok Zhuj Hamzaj, i njohur si komandant Zhuja, përndryshe bashkëluftëtarë i afërt ën vitin 2001 i Sokolit, Mirsadit, Begut, Xhaferit, e kështu me radhë.

Zhuja thotë se ai ka qenë edhe truproje e Ali Ahmetit.

“Ky në mes osht polici cili u vra në Kumanovë. Pse Ali Ahmeti nuk e vizitoi familjen e truprojes së tij, të cilin gjatë gjithë zgjedhjeve e kishte pas veti. Ai u vra në Kumanovë në momentin që e kuptoi kurthën e shtetit dhe të BDI-së. Në atë moment ai deshti të tërhiqet dhe nuk ka dashur të respektojë urdhërat e eprorëve të tij, dhe në atë moment është vra. Isamedini dhe të tjerët nuk deshën ti burgosin djemtë që Ali Ahmeti ju premtoj se nëse dorëzohen do të pranohen nga OSBE-ja, si Sokoli, Malisheva, e të tjerë. Ky polic e dinte kurthën që është përgatitur dhe për atë shkak është vrarë”, shkruan Zhuj Hamzaj-Komandant Zhuja, duke komentuar një ftografi të postuar të policit të ndjerë, Isamedin Osmani.

Loading...