Këshilli republikan për siguri të komunikacionit rrugor (KRSKRR) ka dhuruar 300.000 denarë donacione për nevojat e policisë së komunikacionit.

Donacioni përmban 35 llamba elektrike dore, të cilat janë dorëzuar në MPB, me qëllim të mbështetjes dhe përmirësimit të punës së policiëve të komunikacionit.

Llambat kanë veçori të posaçme sipas rregullave dhe standardeve të punës në MPB.

Loading...