Mbrëmë, vetëm pak minuta pas mesnate është kryer kontroll ndaj lokalit të natës “Dy Jarana”, në fshatin Sllupçan, komuna e Likovës. Gjatë kontrollit në lokalin në fjalë pronari është kapur në befasi me mbi 20 mysafirëve të cilët janë shërbyer me pije alkoolike dhe joalkoolike, muzikë dhe 9 valltare/këngëtare 6 prej të cilave shtetase të huaja. Këta të fundit janë ndaluar nga policia dhe janë dërguar në stacionin policorë në Kumanovë, sektori për të huaj, për procedurat e mëtejme.

Nga ana e Inspektoratit Shtetëror të Tregut pronarit të lokalit i është shqiptuar dënim në vlerë prej 1000 euro për kryerjen e shërbimeve hotelierike pa leje përkatëse dhe ndalesë për punë në afat prej 1 muaji. Ndërkohë nga ana e inspektorëve të Drejtorisë për të Hyra Publike është shqiptuar dënim prej 500 euro. Ndërkohë me procesverbal janë marrë 33 mijë denarë, 280 euro dhe 20 franga zvicerane.

Loading...