Një orë para mbajtjes së mbledhjes së Seancës së Kuvendit të Kosovës, Policia ka nisur përgatitjet.

Rreth ndërtesës së Qeverisë së Kosovës dhe Kuvendit, tashmë po shihen forca të Policisë. /KP/

polpolicpoliciapoll

Loading...